HDE-GIDA GÜVENLİĞİ HİJYEN DANIŞMANLIĞI
İşletmelerin; tesellümden başlayarak misafir tabağına kadar olan süreci kontrol etmek ve operasyonel temizlik hijyen şartları, doküman kayıt kontrolleri, operasyonel işleyiş, düzeltici faaliyetler ve kök neden analizinin yapılması vb. uygulamaları ve kontrolüdür. İşletmenin fiziki şartları, teknik alt yapısı, çalışma koşulları, üretim/imalat/işletme koşulları, genel sas alır. Profesyonel performans analiz değerlendirmesi yapılır.
Binaların fiziki şartları, alt yapı koşulları, çalışma ortamları kontrolleri
İmalat, İşletme, üretim koşulları, temizlik ve sanitasyon uygulamaları
Ürün tesellüm şartları, depolama koşulları kontrolü
Satınalma/satış /servis koşulları, temizlik, dezenfeksiyon uygulamaları
Pest kontrolü
Atıkların kontrolü
Kullanılan Alet ve ekipmanların temizlik ve hijyen kontrolü
Zemin, duvar, tavan, lavabo-tuvalet temizlik ve hijyen kontrolü
Personel hijyeni kontrolleri
Doküman ve kayıtların kontrolü
Kök neden analizi ve düzeltici faaliyetlerin kontrolü
Performans analizi