• insta
  • face
  • tw

tel 0 537 4002432

HDE-GIDA GÜVENLİĞİ HİJYEN DANIŞMANLIĞI

İşletmelerin; tesellümden başlayarak misafir tabağına kadar olan süreci kontrol etmek ve operasyonel temizlik hijyen şartları, doküman kayıt kontrolleri, operasyonel işleyiş, düzeltici faaliyetler ve kök neden analizinin yapılması vb. uygulamaları ve kontrolüdür. İşletmenin fiziki şartları, teknik alt yapısı, çalışma koşulları, üretim/imalat/işletme koşulları, genel sas alır. Profesyonel performans analiz değerlendirmesi yapılır.

Binaların fiziki şartları, alt yapı koşulları, çalışma ortamları kontrolleri

İmalat, İşletme, üretim koşulları, temizlik ve sanitasyon uygulamaları

Ürün tesellüm şartları, depolama koşulları kontrolü

Satınalma/satış /servis koşulları, temizlik, dezenfeksiyon uygulamaları

Pest kontrolü

Atıkların kontrolü

Kullanılan Alet ve ekipmanların temizlik ve hijyen kontrolü

Zemin, duvar, tavan, lavabo-tuvalet temizlik ve hijyen kontrolü

Personel hijyeni kontrolleri

Doküman ve kayıtların kontrolü

Kök neden analizi ve düzeltici faaliyetlerin kontrolü

Performans analizi